søndag, 17 maj 2015 03:36

Test af Mac mini med 2, 4, 8 og 16 GB RAM

Følgende tests fremviser hvordan forskellige modeller af Mac mini fra 2009, 2010, 2011 og 2012 yder med henholdsvis  2, 4, 8 og 16 GB. Bemærk at det kun er Mac mini fra 2011 og 2012 som understøtter en opgradering til 16GB RAM (2x8 GB).
 

Opgrader Mac mini med op til 16GB RAM

 

Test1 - Adobe Photoshop CS5 Small Action Test

Denne test måler den tid (i sekunder), det tager at udføre et brugerdefineret handlingsscript bestående af 45 almindeligt anvendte, RAM-intensive processer på et 12.500 pixel bredt billede ved hjælp af Adobe Photoshop CS5. Den er designet til at repræsenterer system-belastende fotoredigering foretaget af en grafiker på en MacBook / MacBook Pro / Mac mini hvor der arbejdes med flere billeder på samme tid, billeder med flere lag, eller store billeder.  De samme resultater kan forventes ved at arbejde med videoproduktioner og andre 64-bit programmer.

Ingen andre processer kørte i baggrunden end dem, der holder selve maskinen kørerende. Testen blev udført på Macbooks med en almindelig 5400 rpm harddisk.

Test1 Mac mini 16gb ram opgradering

* Tidsforskellen er målt i sekunder - lavest er bedst

 

 

Test2 - Adobe Photoshop CS5 Medium Action Test

Denne test måler den tid (i sekunder), det tager at udføre et brugerdefineret handlingsscript bestående af 45 almindeligt anvendte, RAM-intensive processer på et 17.500 pixel bredt billede ved hjælp af Adobe Photoshop CS5. Den er designet til at repræsenterer system-belastende fotoredigering foretaget af en grafiker på en MacBook / MacBook Pro / Mac mini hvor der arbejdes med flere billeder på samme tid, billeder med flere lag, eller store billeder.  De samme resultater kan forventes ved at arbejde med videoproduktioner og andre 64-bit programmer.

Ingen andre processer kørte i baggrunden end dem, der holder selve maskinen kørerende. Testen blev udført på Macbooks med en almindelig 5400 rpm harddisk.

Test2 Mac mini 16gb ram opgradering

* Tidsforskellen er målt i sekunder - lavest er bedst

 

Find RAM til Mac mini - klik her

 

Kilde: Other World Computing

Find de rette RAM

Kontakt os

Vi hjælper gerne med at finde de rette RAM. Send din maskines produktnavn og serienr. (S/N).

Fremragende 4.8 / 5
Leveringstid

Lagervarer bestilt inden kl. 18:00, mandag til fredag afsendes samme dag.

Fragtpriser

Fragt fra 45,- DKK
Pakken sendes afsted med PostNord eller GLS.