tirsdag, 23 april 2019 10:00

Hvorfor er RAM så vigtigt?

Med den rigtige mængde RAM i din computer optimeres din computers ydeevne og evnen til at understøtte forskellige typer software

Hvorfor er RAM så vigtigt? 

Den samlede ydeevne i din computer bestemmes af, hvor godt din CPU og RAM arbejder sammen. Jo mere RAM din CPU har adgang til, jo lettere bliver opgaven udført, hvilket er lig med en hurtigere computer. Hvis du ikke har en tilstrækkelig mængde RAM, så vil plads på harddisken blive anvendt som RAM, hvilket gør din computer langsom, da harddisken er langsommere end RAM, CPU'en vil derudover komme på overarbejde. Det vil således i høj grad ødelægge computerens ydeevne hvis systemet har for lidt RAM.

Hvert program som installeres og anvendes på computeren, kræver et minimum af plads og RAM for at kunne fugnere optimalt. Hvis din computer ikke har nok RAM til at understøtte alle de programmer du kører, eller forsøger at køre, arbejder de så langsomt at det måske ikke er værd at køre det pågældende program. Mængden af RAM er således en af de afgørende faktorer for hvordan din computer fungerer, og kan ofte være den bedste investering når der skal foretages en opgradering.

Find kompatible RAM til din model i vores RAM-Guide

Find de rette RAM

Kontakt os

Vi hjælper gerne med at finde de rette RAM. Send din maskines processorhastighed, produktnavn og serienr. (S/N).

Fremragende 4.6 / 5
Leveringstid

Lagervarer bestilt inden kl. 18:00 med PostNord, mandag til fredag, afsendes samme dag.

Fragtpriser

Fragt fra 45,- DKK
Pakken sendes afsted med PostNord eller GLS.